نظرسنجی جدید موسسه Tell Mama نشان داد که اکثر مسلمانان بریتانیا معتقدند پس از شورشهای خیابانی در تابستان سال جاری، اسلام هراسی افزایش یافته و از هر سه نفر، یک نفر به این فکر میکند که کشور را ترک کند.
پس از اهانت به ساحت مقدس قرآن کریم در سوئد به بهانه آزادی بیان، اینبار یک گروه راستافراطی در دانمارک، نسخهای از قرآن کریم را مقابل سفارت عراق در کپنهاگ سوزاندند.
محمد الصغیر، دبیرکل سازمان بین المللی حمایت از پیامبر اسلام در گفت و گو با خبرگزاری آناتولی: اهانت های مکرر به قرآن کریم از سوی سوئد، چالشی برای احساسات بیش از دو میلیارد مسلمان است.
اریک زمور، سیاستمدار راستگرای فرانسوی در سخنانی تحریک آمیز علیه مهاجران مسلمان در این کشور تصریح کرد: اگر تغییری در این کشورها ایجاد نشود به جمهوری اسلامی تبدیل خواهیم شد.
استانداردهای دوگانه غرب در خصوص وقوع جرم توسط مسلمانان یا غیر مسلمانان در جوامع اروپایی، مشکلات و نگرانیهایی را برای پناهندگان مسلمان به دنبال داشته است.
«غالب بن الشیخ» رئیس موسسه الاسلام در فرانسه تصریح کرد: این موسسه تلاش میکند با همه مشکلاتی که مسلمانان با آن رو به رو هستند، با کمال حکمت برخورد کنند.
دیدهبان مبارزه با افراطیگری الازهر، نسبت به وجود گرایشهای تبعیض نژادی به عنوان یکی از مشکلات پیش روی مسلمانان در بازار کار کشورهای اروپایی هشدارداد.
بر اساس گزارشی که روز سه شنبه توسط شورای روابط آمریکایی-اسلامی (CAIR) منتشر شد، موارد تبعیض علیه مسلمانان در ایالت نیوجرسی آمریکا در سال 2022 نسبت به سال قبل 46 درصد افزایش داشته است.
نشریه فرانسوی «مدیا پارت» در گزارشی نوشت: سازمان اطلاعات فرانسه از دهها مدرسه در شهرهای «مون پلیه» و «تولوز» خواسته است تعداد دانشآموزان غایب در روز عید فطر را اعلام کند.